Pages

Saturday, June 4, 2011

KOrean Mode

Hallu.....

Korang nak tau x apa aku buat kat hostell nun kalo xde keje nak wat??.. Yela.. Nak online pon xdapat.. Laju lagi siput berlari daripada Line berokband Celcom kat Tarat nun....Huuuu

Aku layann drama korea yawlllssss... Hoho... Lama dah xlayan drama-drama korea ni.. Agak ketinggalan la jugak aku bab-bab citer baru korea sekarang.... :P

Hari tu, sebelum cuti, sempat gak la mintak 4-5 drama kat kengkawan.. And aku baru habiskan satu drama.. Hoho.. Best la gak.. Tp cam citer tipikal korea la..Kawen kontrak la.. cinta terhalang la, ex pegi carik ex lagi... Tp oke la... Nama cita tu Marry Me Mary... Hero n heroin memasing kiut je... Hoho..

Watak utama, 2 laki 2 pompuan.... Biasa la.. ada yang minat heroin, yang hero lak, ex dia nak dia balek..:).
comel je dorang nie..:)
Jang Geun-Suk rambut panjang la citer ni.. xhemsem sangat... :) Moon Geun-Young tetap comelllsss...

Sekarang, aku tengah layan citer Cinderella's Sister. Agak laen la watak Moon Geun-Young.. Memang kontra habess... Sebagai Mary, dier kiut sangat.. sangat humble, sangat berterus terang... Kalo citer Cinderella Sister ni lak, dier sangat keras kepala, ego, kuat hati, n agak pendendam la..:)

Ni la Eun-Jo yang keras kepala...
Hero-hero citer ni sangat hemsemm okeh... xtaw nak pilih mana satu... Aisehhhh...:P
Nak g sambung tengok dulu...... Korang ada citer korea yang nak suggest kan aku x???... Hoho

8 comments:

..gugu.. said...

my gf is gumiho.. terbaek.
ce tgk ler ;)

Cik Ezy said...

lame dh xlyn cite korea..
last lyn cite my girl..
wuwuw

Izyan Masri said...

WAAH.NI PEMINAT KOREA BESAR BESARAN NI.KALAH YAN DAH XD

L@dyKichiMachiko said...

layan Korea juak ktk tek deng..(^^,)
so far Korean movies yg kmk suka diat Gumiho ngan Playful Kiss.

Dea said...

@..gugu..hero dier ensem x??.. hihi

Dea said...

@Cik Ezylaaa .. yeke.. ni kalu bosan2, memang nk lyn citer korea... hehe

Dea said...

@Izyan Masrixdela besar-besaran.. kecik-kecikkan je... hihi

Dea said...

@L@dyKichiMachikoboleyla thn... hehe.. xdala minat glak..:).. suma madah suka nga cita gumiho tok.. hehe.. lak ngga..:)