Pages

Monday, June 27, 2011

Day 9 - Perasaan anda hari ni

Hari ni hari Isnin....

Siapa suka hari Isnin??.. Hari Isnin la hari paling aku xsuka.. sebab dah stat kerja... :P
So, masok minggu ni, tinggal 2 minggu lagi aku nak praktikal.. Next week ialah lasssst week.. Weehuuu... Xsabarnya...


Perasaan aku, xsabar nak habeskan keje... Sekarang aku wat mini project keDUA pulak.. Mini Project yang PERTAMA dah settle dah..

Mini Project keDUA aku ni, buat untuk pallet feed pulak.. Iaitu, makanan proses... ada 3 jenis makanan gak.. Makanan import u... Empurau yang aku jaga ni, aku kena bagi makan 2 jenis makanan dr Jepun, dan satu lagi untuk makanan Tilapia..:)

3 Jenis Makanan, A1, B1, tilapia's
Sebelum tu, timbang dulu anak2 empurau ni, untuk Day1.. Nanti, Day 7 timbang lagiii
Anak2 empurau di pengsan kan dulu, sebelum timbang.. so, xla dorang mati nanti... Hehe
Makanan dah aku siap packing, so that, aku xyah susah2 nak timbg before bagi makan... 
So, sekarang keje aku just packing2 makanan, bersih akuarium, and timbang berat ikan je la..:P

Tinggal nak wat report untuk projek2 ni, n report LI untuk dihantar pulakkk...

2 comments:

Cik Ezy said...

nampak cam best je blaja pasal ikan2 ni..
kn kn kn..

Dea said...

@Cik Ezybez la jgak.. hehe