Pages

Wednesday, June 8, 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!

Hi korang..

Aku nak join Giveaway ni.. Harap2 menangla yerp..!!.. Sebab adiah nya tersangat la lumayan..Puhhhh kirii puhh kanan.. Mudahan dapat… Hehe..

hs

Oke, to complete this Giveaway, kena jawab nie::

Nombor kegemaran saya ialah 13 kerana saya suka nombor 13. Saya dilahirkan pada 13 Januari 1990, dan merupakan nombor berTuah saya.. Winking smile Saya juga suka nombor 13 sebab nombor 13 merupakan nombor ganjil dan sesetengah orang berfikiran nombor 13 ni xbaik, still nombor 13 ni merupakan nombor terBAEKK saya!!

Kalo saya bertuah, berikut merupakan adiah-adiah yang bakal saya terima!!.. Aisehh.. terasa baku je aku ni.. Hehe.. Meh kita tengok penaja-penaja adiah untuk Giveaway nie…Smile
  • 10 Shawl yang di sponsor oleh ButikPinkku.
  • 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger daripada Syafeika Edora.
  • Blog Review untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan daripada blogger Lulu Caldina.
  • Beg duit, maybe purse, maybe wallet di sponser oleh Mas Ahmad Safwan.
  • Anda beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) daripada Stylista Fashion.
  • HADIAH EXCLUSIVE daripada Izreenatasha.
Wahhh..best kan adiah-adiah nya… Nak join??.. Kelik je banner atas tu, k??..Smile


TUTUP GA : 25 JUNE 2011

6 comments:

Cik Ezy said...

gud luck dea..
=)

Dea said...

@Cik Ezythnxxx...

Redbloodsnow said...

good luck dear! :)

Dea said...

@Redbloodsnowthnxx sis!!..:)

Dayana AZ said...

DEA :)! klu bertuah mmg bertuah betul no 13 ;) hehe.
Thanks for joining and good luck ! :) Make sure updated dengan GA (sebab nk tutup awal) and keep in touch ;).

Dea said...

@Dayana AZohoho..hrp2 la..:P