Pages

Saturday, June 18, 2011

Syair Cinta... :)

Hari tu.. Aku pegi library... Hehe.. Bukan nak setadi yer, tengah cuti aka praktikal sekarang nih... :P



Tapi nak g pinjam novel.. Lama dah tak menelaah novel nih.. Hehe.... Takla aku bosan sangat kalo xde keje nak wat tym praktikal... Kalo men game or tengok movie tu, cam obvious sangat la.. Hehe..

So, aku pinjam novel-novel ni... Korang dah baca??..


Sekarang ni, aku tengah baca Syair Cinta.. Banyak konflik la citer ni, tapi xde sangat pasal cintan cintun.. Konflik keluarga.. Fuhhh... Aku rasa bedebar-debar lak baca novel nih.. Cam ala-ala suspen gituu... Hehe

Tapi aku hanya ada masa 2 minggu kot nak habeskan.....

4 comments:

Cik Ezy said...

kalo byk sgt konflik rase geram je..
kalo cik ezy la rase nk je cpt abes bace..
sbb xnk bace yg konflik 2..
haha

[sutera kasih] said...

bes x novel2 ya?lom penah baca gik hehe

Dea said...

@Cik Ezyhehe... tu la psl... geramm plak bila bc.. hehe

Dea said...

@[sutera kasih]lom bis bc gik..bok bc sgek, syair cinta..:P