Pages

Monday, June 6, 2011

Unsuscribe....

Hi korang... Ada sesapa penah suscribe komen blogger laen x??... Pastuh, penah tak nak unsuscribe balik???

Huhu.. Hari tu, aku ada try one of tutorial dari blog tutorial nih, so aku subscribe la sebab ada soklan aku tanya tggu dia reply balik.. Now, da reply, n bila ada blogger len komen, komfem la, aku dapat noti jgak kan...

So, aku nak unsubscribe, xdapat pulak... Kat belog laen, boleh plak, tapi tetiba blog nih, susah payah aku nak unsubscribe asek kuar error...

Tulung2... Banyak dah noti nyer ni... Tau2 la korang kan..blog tutorial ni la yang paling pemess, banyak komen....



Ni la error nyer..bila google pon xleh setel... wuwuwuwwuw

8 comments:

Cik Ezy said...

rilex dear..
meh join ni dulu..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/06/cik-ezy-nak-bagi-hadiah-ni-cepat-join.html

=)

Wan_hazel said...

mek pun xtauk pahal tok..ehehhe..xpat mok tlg..

Cik Aish said...

bila kuar error rasa sakit je hati kan ..hahaha

ezzah said...

tak dapek nak nolong sebab tak pernah subscribe . huhu

Dea said...

@Cik Ezytgh rilek la ni..:)

Dea said...

@Wan_hazelhuhu..sapala dapat tlg tok....

Dea said...

@Cik Aisha'ah..blog laen xdela plak...huhuu

Dea said...

@ezzahalaaa..huhu