Pages

Tuesday, August 2, 2011

Aku dah tua ke??.dah nyanyuk ke?? dah hilang ingatan ke?..Huhu

Photobucket
Aku xtau...aku dah nyanyuk ke, aku tersalah letak ke, aku pelupa ke???
skang ni dah masuk 3x dah duit aku hilang... Aku taktau nak tanya sapa lagi, sebabnya, hilang dalam poket... Heran gak la... First dulu, duit nenek bagi, sebab aku tolong dier, walopun aku menolak, dier tetap nak bagi.. Aku on je kan..

Hari tu, atok aku bagi.. Suka-suka nak bagi aku, katanya untuk belanja aku...

dua kejadian tu, aku trus la letak lam poket kan... Pastu, bila dah sampai umah, nak g simpan, xde pulak dalam poket.. Uwaaaa... nape ni??.. Xkan duit terjatuh kot.. Bukan jaog pun umah nenek aku..seblah umah je...

Haritu, before puasa, ayah plak bagi, wat belanja...Baru tadi aku tergerak nak bukak purse... Xde pulak duet dalam tuh.. ??@^%$*()Q

Konpiusss... Kenapa duit hilang je kalau aku simpan??.. Aku silap letak ke??..Aku dah nyanyuk ke??... urghhh... ke,xde rezki aku....

15 comments:

mumui said...

xingat tempat simpan kot.... bab mui dolok pun simpan duit merata2 ... tp bila dah jumpa... happy sngt2... coz mase tu ngah pokai...hahahah

Ezy Chiaki said...

toyol amek kot..
hehekk..
tp bln2 pose toyol kene ikat..
ngehehe

[sutera kasih] said...

sekda rezeki kali nak huhu

IFA Athirah said...

ni msti ade letak mana2..awk x prasan http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Cik Aish said...

ala ciannya..takde rezeki la tu..

Dea said...

@mumuilam poket jak pun..huhuhu

Dea said...

@Ezy Chiakitu la..seram plak.. kalau skali dua, xpe la..ni 3kali dah..konpiuss...

Dea said...

@[sutera kasih]kali lah... huhu

Dea said...

@IFA Athirahntahla.. hrp2 jumpa lagi..

Dea said...

@Cik Aishhuhu..bkn senag org nk bagi duit neh..huhu

lvynana said...

cuba check pocket awak tu, berlubang kot :)

lvynana said...

cuba check pocket awak tu, berlubang kot :)

Bui Junaidi said...

dea..maok toyol ncuri nak..hahaha..mun x pun misplace lah ya..ataupun mmg ada pencuri dlm diam..(mcm2 spekulasi..hahaha)

Dea said...

@lvynanaxdela..huhu

Dea said...

@Bui Junaidintahla..ditanyak xda sapa tauk...