Pages

Friday, August 26, 2011

First Giveaway by Amalina Athman

Photobucket
Pepagi dah join GA..:)

Klik banner untuk join!!..:)


Syarat-syarat penyertaan.. Senang je.:)

1- Jadi follower blog ini ( optional/tak wajib )
2- Buat satu entry bertajuk " First Giveaway by Amalina Athman"
3- Copy n paste banner di atas ke dalam entry tersebut serta backlink ke entry ini.
4- Masukkan senarai sponsor dibawah ni dalam entry penyertaan anda:



5- Follow blog sponsor di atas(wajib).Bagi shawl's gallery, sila like page shawl's gallery kat facebook.(wajib)
6- Tag beberapa orang blogger( tak wajib )
7- Setelah selesai mengikuti syarat2 di atas, hantarkan penyertaan anda di ruangan komen kat entry ni. Jika hantar di ruangan komen entry yang lain, tidak akan di layan.


Pemenang akan dipilih melalui random.org.. :). So, fair and square la.. :)

Sekarang, nak tag::


Goodluck!!..:)

3 comments:

D'ya Marshmello said...

thanks dya sebab tag.insyaAllah kalau D'ya tak busy d'ya join k..by the way goodluck :)

Indah Fatihah said...

thanks jugak sbb tag tihah. btw, dah siapkan da entry tu. hehe. gudluck to us. HEHE

♥ Dea ♥ said...

okehh..goodluck, korang!..;)