Pages

Monday, August 8, 2011

GIVE AWAY KELLEEESSS!

Photobucket

Hi semua..!!.. Aku nak kenalkan korang with blogger cantek molek ni!!.. Sape xkenal blogger nih angkat lappy skang!!..ish2...
.
.
.
.
.
.
Cik UYUN yang cantekk..:P
sis Uyun lagi..


Hehe..bukan bodek yer, sis Uyun... Betoll ni.. :)

Hadiah gA ni sangat best taw.. terujaa gilaa aku... Sebab ada shawl n hoodie blouse... Hehe

N dier nak sponser pemenang pegi IFTAR with sis Ika Radiusite.. Sape xkenal sis Ika Radiusite? Leh cek kat BUTIK RADIUSITE.. :)

So, sebelum tu, kena jawab empat soklan ni dulu:

1. Apakah makna bulan Ramadan bagi anda?
Bagi saya, bulan Ramadan ialah bulan yang ditunggu-tunggu oleh setiap umat Islam, sebab bulan ni lah, setiap ibadah kita buat, dapat memperoleh berlipatganda pahala.. Puasa disiang hari, puasa pancaindera, malam pulak, adalah untuk beribadat; terawih, tadarus dan bersahur esoknya. Dan sampai hari ni, saya belum miss bersahur!!..Walupun xdapat berpuasa.. :P

Dan bulan puasa ni gak, saya leh berdiet!!.. Hehe...

2. Apakah hukum berpuasa tetapi tidak berbuka??
Haram, sebab, setelah berpuasa, umat islam wajib berbuka, sekurang-kurang ny dengan buah kurma dan air suam.. 

3. Apakah org yg gila perlu mengqada' puasa mereka dikala mereka diserang kegilaan sewaktu berpuasa?
Menurut pembacaan saya, xperlu qada' puasa...

4. Adakah anda boleh menghadiri IFTAR pada 13hb Ogos 2011 di Grand Season Hotel sekiranya anda terpilih sbg pemenang?
Tak dapat kot, sis Uyun... Sebab saya orang Kuching!!.. Hehe.. Jauhhh nak gi sana...

Ok, tu je,..:).. Kalau nak join, kelik gambar sis Uyun kat bawah!!..:)

Pemilik hijabebs.com


psstttt..sis Uyun, bila approve FB sy??.. hehe

pic credit to sis Uyun belog.. :)

6 comments:

H.J said...

nak pakai hoodies gak ek?haha

Ezy Chiaki said...

comel betol beliau..
huhuuuu..

fiezah91 said...

hehe. good luck deng :D

[sutera kasih] said...

serius kmk sik kenal huhu

dear, kmk mls encode banner ya..kelak2 jak k hehe

♥ Dea ♥ said...

@[sutera kasih]xpa2, dah amik dah..:P

nurfaizah said...

hehe.. sori lmbt komen. baru tgk form spring laa.. slmt brpuasa!