Pages

Saturday, August 20, 2011

Yeyy!!..Dapat kad raya...

Photobucket
Selamat hari raya!!.. hoho.. dia ni la orang first yang bagi aku kad raya... aku tersenyum je dapat kad raya ni kott.. nak tengok?..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaa!!

e-card raya la pulakk,,
Hehe...xpe2, asal ade je kan.. Tengss tu my fren, Willie sebab sudi bagi kad raya kat aku.. Kekekek.. Padahal, application kat FB jer..

Haizz... aku xhengat bila last aku dapat kad raya.. sobsob...

Korang nak kad raya tak??.. Nanti aku post kan.. Haha.. Post kan kat wall FB korang...

Pilih, jangan tak pilih..:P
Korang bagi je alamat umah.. ehh..alamat emel FB korang.. ekekeke...

Ok la, Selamat HAri Raya!!..



opss...Selamat Berpuasa!!.. 10 hari lagi..:)



15 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

yehahah..kemeriahan raya dah mula terasa kan..

kad raya n lagu raya di sana sini..ehehhe

Fahmi Mahat said...

wa. cun toh kad raya kitak~ :D


suka entry ni,
FahmiMahat

Azza is my name... said...

Hi Dea....selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya yang bakal tiba tak lama lagi. Thanks for dropping by my site.sy dtg berkunjung balik. Rindu zaman dulu, bila org sibuk nak kirim real kad raya... kat kawan2 n family... ^_^

adan said...

salam.. baru sebentartadi sy dapat kad raya melalui fb gak.. senyum2 je bila baca..

sifu im said...

kad raya wt sepah je klu de kt umah ak..t adik aku soyak gak..haha

♥ Dea ♥ said...

@ILA HonEyBuNNyyelah... hehe..

♥ Dea ♥ said...

@Fahmi Mahathehe..thru fb je pon.. neway, thnxx!!..:)

♥ Dea ♥ said...

@Azza is my name...tu la psl... :).. dulu rajin jer nak bertuka2 kad raya dengan kwn..:)

♥ Dea ♥ said...

@adanhehe..samela..:P

♥ Dea ♥ said...

@sifu im gantung je kt dinding..xde org kacau.. hehe

Dr. LuRVe said...

nice:)

[sutera kasih] said...

setakat tok, kmk lom dpt kad raya T___T

.izzati liyana. said...

fb wall tamo ahh. nak betul2 punya. haha. demand.

saya dah beberapa tahun kot tak dapat kad raya. huh.

♥ Dea ♥ said...

@[sutera kasih]menanti kad raya ka??.. hehe

♥ Dea ♥ said...

@.izzati liyana.sy pon xde neh.. hehe