Pages

Friday, August 5, 2011

GA Brooch Raya

Photobucket
Hi semua... Ni GA kedua yang aku join pada bulan puasa ni..:) Harap-hrap bertuah la yer..:P

Sapa nak join, leh kelik banner kat bawah!!..:)


Ni GA kedua yang aku join daripada tuan blog ni.. Hehe.. GA pertama hari tu, kurang bertuah, tp xpe, harap kali ni tersangkut. Hehe... Sebab, adiah nya, best taww... Kiuttt...

Salah satu brooch yang menarik perhatian aku..:)..
Dan banyakk lagi..!!..

Kalau menang ni, leh la show off masa raya nanti!!.. Hehe

2 comments:

[sutera kasih] said...

good luck dear..
unik kerongsang ya :)

♥ Dea ♥ said...

@[sutera kasih]tenkiu!!.. yalah.. teringin juak.. hehe