Pages

Thursday, August 18, 2011

Hingga Hujung Waktu...

Photobucket

Hi semua!!.. Saya datang lagi...! Hoho... 2-3 hari ni, aku kebuntuan idea. Nape ea??.. Takde buat ape pon kat umah. Kekadang tu ada gak jenjalan. Window shopping RAYA.. hehe...

Channel INDO PEK yang free tuh dah tamat tempoh dah.. Huhu... Xdapat nak layanzz citer DEWI lagi... Nak tengok kat youtube, tapi ade plak episod yang takde.. Sampai beratus-ratus episode kot.. Huuuuu


Haizz... penat tunggu sampai beratus episod..

Now, aku tengah layan citer ni plak, kat Astro Ria, Hingga Hujung Waktu.. :).. Kalau tak dapat tengok petang-petang, malam pulak ada ulangan pukul 11mlm n esok paginya kul 10 pagi. Hehe... Bez gak la.. Sebab ada Marshanda n Asmirandah..:)



Biasa la citer indon ni, terpisah ngan ibu-bapa masa kecik n so on....

Jom layan OST Sinetron Hingga Hujung Waktu ni.. :).. Best!!


12 comments:

wa khairul onggon said...

Saya layan citer Bila CInta ape aaarr.. yg ptg2 pukul 2pm tu watak nama Julie.. hehehe.. Layannn..

c genk bah ne said...

genl lyn crita hngg akhir waktu ne.. best..tp geram ngan nilla

eva said...

cita tok nang best.. p xsampey ati mok ngga.. bencik ilak ngn sapa nama mpuan ya tek ow.. nilla kah..

Thea-Retta said...

nad, boh jeles. mkorg da tempah INDO PEK, so dpt la lyn cta Dewi tiap ari hohoo~~ xD

[sutera kasih] said...

since dh posa tok, mcm jarang dh kmk ngga sinetron T__T

Rose Johari said...

saye pon suka tgk sinetron Dewi tuh...hehehe

♥ Dea ♥ said...

@wa khairul onggontv 3 ke??..:)

♥ Dea ♥ said...

@c genk bah nea'ah..sakit hati giler... mana2 jer dier ada nk kacau org..hoh

♥ Dea ♥ said...

@evaaok, nilla lah ya... iskk

♥ Dea ♥ said...

@Thea-Rettahehe..ku ngga utube jak la.. tp ya pun xsmpe ending episod.. huhu

♥ Dea ♥ said...

@[sutera kasih]mek posa tok la xda plh pa2 d umah.. hehe

♥ Dea ♥ said...

@Rose Joharixdapat tgk agi dah.. huhu