Pages

Wednesday, May 25, 2011

Agak B.U.S.Y ini minggu..;)

Assalamualaikum....

Penat nyer.. hoho.. bekerja sangat penat.. Penat lagi dari masa setadi... :)
Minggu ni, aku tengah berhempas pulas wat makanan ikan.. Moina... Kalo nak tau ape tu Moina??.. Korang leh google je.. Hehe.. Penat kot nak taip...

Line berokband kat sini sangat selow... Huhu.. Memalam plak banyak nyamok.. Dah xde kipas.. Memang aku kena survive kat sini...

Mini project untuk praktikal will start as soon as the telor ikan tu aktif pas menetass... :).. Cant wait.. Sekarang nak wat proposal lak.. Huhuuu...

Line sangat seloww.. xdapat nak post gambar n entri panjang2.. Ada kaitan ke entri panjang ngn line selow ekk??.. :)

Daaa..!!

4 comments:

Cik Ezy said...

b'sabo jela ngn brokben tu..
hee

ztie said...

Praktikal adalah time plg best. Hehee main anak ikan

Dea said...

@Cik Ezysabar tahap maximum dah.. hoho

Dea said...

@ztiea'a.. tp kekadang penat gak..:)