Pages

Tuesday, May 17, 2011

Its Holiday...

Hai semua.. :P

Korang tengah cuti ke??.. Aku pon cuti gak... cuti Hari Wesak.. Sok dah start praktikal balik.. Petang ni, rasanya masok hostel tempat aku praktikal tu.. Xdapat nak driving ke sana hari-hari. Ayah xkasi.. Huuu.. Xpela, carik pengalaman.. Huhu... Lagipun 2 bulan je kan, ujong minggu kompem konpiden aku balik.... Hoho.. Saja nak sedap kan hati sendiri..



Hari ni, aku xwat pa2 pun, pastu, tetiba mak aku mintak watkan dier akaun facebook.. Hoho.. Sebab kengkawan dier ramai dah ada facebook.. Siap tag2 gambar lagi.. Sebab??.. Dorang ada dinner Hari Guru malam tadi, memasing dah ada akaun facebook kot.. Hoho... Aku lak bila dah siap wat akaun mak aku, segan lak nak add. Haha.. Tunggu mak aku add je la. Tu pon kalo mak aku reti nak add.. Hehe...

Habesslah.. mak aku dah ada akaun nie... :P..

My mum, baju purple.. Kawan sebelah dier ada fb.. Siap je FB, tross tagiging mentagging gambar kot.. :P..

Hoho... Pe perasaan korang kalo mak korang ade FB ??.. :P..

11 comments:

Cik Ezy said...

ok pe ur mum ade pesbuk..
lps ni xleh nkal2 dh kat pesbuk..
ekeke

Cik Aish said...

wawa...bila dah add, kene behave..sbb ada mata yang melihat nnt. wawawawa

zOeY zAu YaH said...

mak2 kemain skang nih kan...haha

saya YANA said...

mak Yana pon ada FB.. tapi tak macam Yana la aktifnya.. hahaha..

Dea said...

@Cik Ezyhoho..xnak add mak...:P

Dea said...

@Cik Aish lum add lagi..:P

Dea said...

@zOeY zAu YaH tu la psl..:P

Dea said...

@saya YANA yana add x??.. hehe

cik heroin said...

hehe, nti chatla dgn mak. hehe


pakai tudung ini seperti pakai topi keledar.

wa khairul onggon said...

Tahniah ngan mak ktk yg dah da akaun FB.. Ada can nya mok memantau anaknya sak sik berolah hehehe... :)

Ain Zulaikha said...

perasaan kalau mak ada fb? ok je.. sebab mak saya sporting orangnya.. tapi kalau nak luahkan perasaan hahahahhaa susah lah kan tetibe kena hentam pulak kat rumah