Pages

Monday, May 16, 2011

CONTEST AKU HITAM DAN MERAH

Whoaahhh....contest lagi contest lagi... :P

Kali ni, kontest kaler2 pulak... n kena tag my lovely klazmate, Cik Arinah... Tengss yer, Arinah...

Macam biasa, banner of koz ada, leh je kelik kalo nak join..;)



http://reflisea.blogspot.com/2011/04/contest-aku-hitam-da-merah.html
So, kalo ada contest, ada la syarat-syarat nya kan::...


1. up to uolss nak follow my blog or not & tiada paksaan.( tapi susah la tau perkembangan if tak folow kan)
2.letak banner kat bawah ni kat korangnye entry and sidebar dan link kan terus ke entry ni!~...
3.pertaruhkan maksimum 2 pic pada masa yang sama tetapi  post yang berbeza
4. dan sila jawab soklan dibawah
 saya rasa saya nampak .................................. dengan warna hitam & merah kerana .......................
5. tag kan kepada 4 rakan anda....... dan pastikan anda memberitu mereka okeh!~......
6. cam biasa tinggalkan URL entry anda di ruang komen entry ini........
7. tarikh tutup akan diberitahu kelak.....

Erm.... aku letak gambar ni la...


And finally, saya rasa saya nampak tembam n bulat dengan warna hitam&merah kerana ini adalah first time saya pakai shawl with inner.Inner merah dan itam pulak tu.. Just 4 joining diz contest. Hehe.. Selama ni, xpenah pakai pon inner ni, walopun dah lama dah beli... Hihi..

So, mereka yang kena tag ialah::


Good Luck!!

Hehe...jom ramai-ramai pakai baju itam n merah...:P
✌♫♪˙❤‿❤˙♫♪✌

10 comments:

saya YANA said...

alo... tade la plak hitam merah.. tapi kalau blog itam merah.. ade la kene sikit... hahaha..

Dekcik said...

gud luck..=)

klu free jwp soalan nie..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/ehtu-henset-saya-ok.html

Cik Ezy said...

gigih tu..
xpe2.. msti menang pnye!
gud luck!
=)

[sutera kasih] said...

wahhh red black..kaler kesukaan kak zie ya hehe

shigellazoster said...

hew... thanks dear coz join.. and wish u luck ya..

A'IM said...

wuahh besarnya mata :)

Dea said...

@[sutera kasih]aok..mk tag k.zie.. :P.. tp cam ny jarang join contest.. hehe

Dea said...

@shigellazoster thnx again..:P

Dea said...

@A'IM ow..yeke..:P

BajinganCinta said...

Gud luck dear!
comei sangat! :)