Pages

Saturday, May 21, 2011

Chicken Chop KFC... ;)

Assalamualaikum and hi people... :)

Terasa nak makan KFC la... Ngidam nih... Lebih-lebih lagi menu yang terbaru nie.. Chicken Chop with Gravy Mushroom.. Yummeyh... Xpenah makan agi.. Look at them... Soo mouthwatering... Biasa makan cheesy wedges n snackplate je.. T nak g KFC nak try Chicken Chop ni.. Sape nak belanja aku?? Hehe



Selain tu, korang nak tau sumting yang wat aku hepy hari nie??.. Aku terkejut, before nih, tak terfikir pon nak cek nuffnang earning.. Saje je kan.. Skali tengok... Hoho...  Ada kempen KFC Chicken Chop.. Hoho.. Harusss pegi makan Chicken Chop ni nanti..:)

Em... Sbenanya, aku xberapa paham la.. ape maksud iklan nie??.. Hehe.. Leh tolong explen??




Terima kasih nuffnang n korang..!!..:)

12 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

Tak silap kempen ni hasil dari org yg dtg kt blog kita yg klik iklan kite,. kempen tak sama dgn BE,.=)

Mr Rileks said...

slurrrppp.... mcm sedap jer... :D

cik heroin said...

thniah :P

Cik Ezy said...

cik ezy pon xpham sgt psl kempen2 ni..
huhu

GeminiGurlz said...

hihihi.. da try c.chop... ngak sedappppppp.... better ambik snack plate jak... hehehe

Dea said...

@NURUL AINI NORAZMAN ow..kn dier ckp iklan kfc, tp xde pon.. hehe

Dea said...

@Mr Rilekstu la psl.. lum pnh rasa agi.. hihi

Dea said...

@cik heroin;)

Dea said...

@Cik Ezyhuhu..yeke..cik ezy pnah dpt x??

Dea said...

@GeminiGurlzyaka.. nak ney yg xnyaman ya??..:)

yuliang photography blog said...

very nice, congratulations !

Lulu caldina said...

dah alang-alang tanya, lulu cuba jwb eh.. semoga faham...

dalam nuffnang, ada kempen, macam iklan yang awak dpt ni.. maksud kempen, iklan biasa jer.. pendapatan mmg tak banyak.. selalunya berlegar kat iklan, tak lama... mungkin bbrp hari, mungkin juga dalam seminggu...

Tapi Kalau yang mcm lulu terangkan dlm blog lulu, iaitu BE (Buffered Earning), ini yang banyak... sebab masa dapat BE kalau traffik maintain tinggi, pendapatan boleh tahan kat situ... Bertambah setiap hari.. Bila dah tak bertambah, dia akan turun ke ME (meterred earning dan pendapatan akan terus turun, kpd total earning kat bwh.. maknanya, BE bila dah turun ke ME baru duit boleh cash out (dah cukup rm50)..