Pages

Tuesday, May 3, 2011

Cunnn nya....!!

Assalamualaikummmm...

Hai korang.... Wat pe tu....??

Alhamdulillah... Baru je pas exam botany petang tadi... :).. Tinggal 2 paper je lagii... Huuuu.. Caiyok2 to Me..!!  :P 

Habess jer exam petang tadi, aku tross manghilangkan tensen aku ngan tengok muvie.. Alahai... Lappy aku ni penuh ngan muvieee kot.. Baru jer mintak ngan kawan aku yang dah habess exam and nak balek cuti tuh... Haha.. N aku, yang lom habess exam pon cam orang dah bercuti sakan kan kan kan... :P

Untuk merehatkan minda before study paper Mangrove lak, aku tengok arr citer Cun nih.. Hehe... Sorry la, xsempat nak g tengok wayang, donlod pon buleh... Hihi...


So, pada pendapat aku, citer nie memang cun ahh... Lucu... Lawak sempoi... Aku nih sampai macam-macam aksi gelak dah aku buat... Oke, *hiperbola*.. Haha... pada aku, lakonan Faezah Elai pon cun jugak, dia bawa watak Tom, pembantu Luna Latisya,  (Maya Karin), ala-ala tomboi gak la, pelawak!!... n sorang pelakon tuh, watak Manis... Maniss jer... Remy Ishak pon bez gak.. but still, Maya Karin memang gojesss... n tak bleh blah, watak lembuuu... Si Kembang yang kiut.. hihi.... :P

Alololo..pink nyer..:P

Kalo rasa nak gelak-gelak hilangkan tensen, boleh la tengok citer ni... Siryess kelakar...





6 comments:

saya YANA said...

ok la cite ni... si Tom tu tak suka gaya gelak dia.. adoi.. haha...

Cik Ezy said...

cik ezy tgok kat youtube je..
mmg best la cite ni..
maya karin sgt la cantek tp seksi..
wuu..
suke ngn watak tom..
name kuntom je pon..
keh3

Dea said...

@saya YANAa'ah.. besar giler gelak dier.. hehe

Dea said...

@Cik Ezy ada kat youtube dah??.. yup.. maya karin seksi la... :P

cik bai said...

nadia .. nak copy muvie nie .. hehe

Dea said...

@cik bai Bulehh je..:P