Pages

Wednesday, May 4, 2011

Jom Join Bloglist Cik Aish

Assalamaualaikum.... hi everibodi...

Hari nie, terasa nak join sumting la... contest ke, segmen ke, hape ke... so, aku belogwalking la kan, cam biasa, kalo bukak blog nie, xde keja len dah...

Oke-oke.. Skang, aku nak ngejoin Beloglist Cik Aish pulak... Saper Cik Aish??... Cekidaut kat SINI..

Walopun Cik Aish tak soh letak banner, tapi saya nak letak gak... Boleh kan Cik Aish??..Hehe...


Besarrr lagi tuh... hehe

So, to complete this entry, kena complete slogan ni dulu..;

Saya nak join Bloglist Cik Aish kerana..... Saya, dari belog Nadia Mpun Belog ingin menjadik BFF Cik Aish di alam belogger, alam semulajadi pon leh gak.. Hehe... Ini kerana, Cik Aish adalah salah seorang belogger yang peramah, rajin bagi pendapat, rajin komen entry, and rajin update belog.<<< Ayat bodek habess. Walaupun ayat saya agak skema disini, tapi inilah kebenarannya.. Oleh itu, saya ingin berada di dalam beloglist BFF Cik Aish, selama saya berada di alam belog.. Aisehhh... Sekiann, terima kasih....



Daaaaa...

2 comments:

Cik Ezy said...

cik aish mmg peramah..
betol ni xbodek..
haha..
cik ezy pon peramah..
ekeke..
tetibe pulak..
selamat berbloglist!

Cik Aish said...

hehe ok ok ..nnt check nama kat tab menu blog BFF ok!