Pages

Sunday, May 15, 2011

Nebess lagi..

Assalamualaikum...



Fuhh... malam ahad dah kan.. cuak2.. sok kena pegi praktikal.. Hoho.. Citer tentang praktikal nie, tgah hari tadi, pas zohor, aku, mak aku n nenek aku gi jenjalan.. Konon nak ushar-ushar kat mana tempat yang aku nak praktikal tu.. hoho... nenek ikut skali kot... :P... Bukan ape, busan gak dok umah ujung minggu, so nenek aku yang comel tu pon nk ekot gak.. nak singgah pasar serian sekali..

Nenek kesayangan kuuu


Setelah sekian lama aku tak drive, mak aku soh aku drive pegi ke situ plak kali ni.. Nebess wooo... Lama dah xdrive, dah berkarat kott skill drive aku.. Takpe, aku berani kan diri gak.. Xsangka.. jaoh jugak tempatnyer... huhu.. caner aku nak gi hari-hari nie... Aku malas nak dok hostel.. Siryess..



Kira-kira 45 min la, baru sampai kat situ.. Aku men masok jer, walopun ada tanda 'DILARANG MASUK TANPA URUSAN'.. Hoho.. Aku masok gak, nak tau caner tmpat tuh.. Sunyi sepi kot.. Walopun ada quarters.. Huhu.. Sekali lagi aku nebes.. Caner la aku besok...

Panjang plak citer aku hari ni kan.. K lah... Nanti aku citer lagi first day aku kat tempat praktikal... Sok kena bangun awal... Hoho...

4 comments:

:: Nonoy :: said...

hihi.. mula2 nk prktikal ya,nang nabes abes la, tp..kakya, dtg antu rah tmpt keja. hihi :)

gud luck aa~ :)

Dea said...

hoho,..ktk praktikal cney dlok??..:P

Cik Ezy said...

jaoh jgk tu tmpt prktikal..
knpe xnk hostel?
kn bgos kalo duk hostel..
tp umh sndiri lg best kn..
hee..
jgn nebes2 ok..
rilex je..
pengalaman tu..
:)

Dea said...

@Cik Ezy tu lh.. hehe.. nk dok umah jgak..:P