Pages

Tuesday, May 10, 2011

Korang Nak Blog Yang Kawaii dan Comell Tak?

Assalamualaikum... n haloo alls...


Ehem-ehem... Sekarang, tibalah masanya nak menjawab semua tag-tag korang nih.. Hehe.. Gigih taw I nak menghupdate belog.. Hihi...


Aku telah ditag oleh mylovely comell klazmate, Arinah. Thengsss Arinah.. :)



Well, kalo nak join, kelik je link atas tu, oke!!.. :)

Tengok title tu.. korang nak tak belog yang kawaiii n comel2??.. Jum reramai join... hehe.. Thnx to Arinah sebab tag. Tau2 je saya nak renovate belog nih.. Sebab belog ni dah berat semacam kot, dont know why.. Neway, harap-harap bertuah la kan... Bukan senang ada orang nak offer renovate belog kita with no charges.. Hehe.. Nak free je aku ni kan. Kalo tak, jangan harap.. Hihi..

Now, nak tag... EyqaSaraNurul Aini dan Yana Yassin... :P


Tarikh tutup 25/5/2011 tau.. Good Luck!!..:)

10 comments:

EYQASARA said...

mekasih tag dear... insyaAllah eyqa join klu tak de hal... hihihi.. :)

saya YANA said...

ala.. Yana nak header je cam kawai.. hahaha.. ade ke? :P

**YaNa YassiN** said...

thanks tag,.. join sudah !!!

http://yanayassin.blogspot.com/2011/05/korang-nak-blog-yg-kawaii-dan-comel-tak.html

Dea said...

@EYQASARAoke.. take ur tym!!..:)

Dea said...

@saya YANAhihi.. yg tu kena tempah kt blogger yg terrer wat header,, :P

ஐalwaniღzulhilmanஐ said...

dear tuan blog yang comell ^___^
thanks sebab sudi join segmen wawa yea.

please take note,ini bukan contest tau.
blogger yang bertuah akan dipilih secara random berdasarkan cabutan undi.
so,good luck okeyyhhh :)

Cik Ezy said...

gud luck dear!
deco deco blog b'same eric leong.. ekeke..
tetibe*

Dea said...

@ஐalwaniღzulhilmanஐok2.. thnx!!...:)

Aku Afzal said...

hehe.kalau nak comel dan kiut bagi gurl2 la je kot..abg2 kancan kalau buat comey2..kang orang anggap patah plak.haha :D

Dea said...

@Aku Afzal haha..xpayah la..:P