Pages

Tuesday, May 10, 2011

Saya blogger Sporting.. Anda??

Hallo.. hallo..

Belog kesayangan aku sedang menternak lemak ke?? Nape berat sangat nih??.. Huhu...



Oke, before tu, aku nak join Segmen Chegu Zubir: Saya blogger Sporting... Anda??..:)


Saya blogger sporting... So, korang leh komen apa2 saja tentang belog saya nih sekarang.. nak puji ke, nak keji ke.. Hehe.. Belog berat sangat ke, kena diet ke... Just leave a comment, okeyh.... Nak improve kan belog ni, n myself.. :) Kan saya blogger sporting..  


Mata dah lebam macam panda...

10 comments:

zOeY zAu YaH said...

wahhh rajinnya dia join2 nih..saya dh siap follow.tq sbb mai blog saya.

saya YANA said...

nak komen... hahaha.. tukar pop up coment lagi senang... hehe..

Dea said...

@zOeY zAu YaHthnx to u too..:)

Dea said...

@saya YANAtp, xdapat (reply to comment) kan... huhu

saya YANA said...

@Dea boleh la.. ce tengok Yana punya.. boleh je...

Dea said...

@saya YANA caner??

saya YANA said...

kalau Dea nak rply comment pon, pop up kan..?
jadi sama je kalau Dea tuka embed below post kepada pop up.. cuma takde kotak menulis je.. dia kelua macam Dea reply comment.. lagi senang tau..

Dea said...

@saya YANA owh..ok2..:)..just tukar setting ke pop up je la..??..:)

saya YANA said...

@Dea
yup... hehehe

Dea said...

@saya YANAowh..dapat la... hehe..:P... sebab masa follow tutorial, tutor tu ckp just embedded below post..:P