Pages

Sunday, May 22, 2011

Award untuk Follower Nadia Mpun Belog..:)

Hi semua.. :)..

Alhamdulillah... Sekarang follower Nadia Mpun Belog dah semakin bertambah.. Thanks to all sebab sudi follow belog yang xberapa nak canggih nie.. Hehe..


Sekarang, belog aku ni pon dah 360++ follower, with 200++ post entri. I'm so grateful to have u guyss.. Hoho..

Not only that, pageviews pun dah sampai 10000++.... Thankxx korang.. With these, aku nak bagi awards kat suma follower aku yang gojes2 n hemsem2 nih..

So, Ok tak??.. hehe.. Aku wat sediri tau... :).. Kalo dah amik, gtau ea...



Nak amik, right klik je, n save image as... Korang letak je mana2.. Menu bar ke, new page ke, sidebar ke, oke??... :)... Tengkiu!!..:)

8 comments:

QiLa YaNa said...

Akak ! Sya amek tau.. :D

Dea said...

@QiLa YaNa hehe..sile2..

fAreL... said...

nice blog..follow me back ya..

Cik Ezy said...

nk amek jgk!
xyah wat entry pon blh amek ek?
hehe

[sutera kasih] said...

hehe aikk samalah :P
kmk nemu background ya di blog nok ada share free templete..

Dea said...

@fAreL...tengkiu!!..:)

Dea said...

@Cik Ezyboleh je cik ezy..:)

Dea said...

@[sutera kasih]samalah.. hehe..xpa2...:P