Pages

Saturday, May 28, 2011

Rockmelt = Batu Cair...

Halu everyone...



Selamat hari Sabtu!!..
Aku ada sumting nak share ngn korang.. Satu browser yang sangat senang n mudah untuk korang yang aktif wit social network.. Hoho...


Kalo nak tau lebih detail, google je.. Kompem ada..;)

Rockmelt nie, memudahkan korang bukak Twitter, Tumblr, Blogger, maupun Facebook, dengan lebih cepat.. Xyah penat2 asek nak taip username n password, setiap kali nak login... Hoho...

Ni la ropenye... just kelik tumbnail kanan tu, tross kluar korang nyer page..:) Yang kanan lak, untuk chat fren kat Fb..
Yang ijo2 tu, tempat letak link..:)

Yang ni plak untuk korang share/invite kawan korang join Rockmelt nie..:)
So, senang je kan... :).. Browser ni sangat la frenly..:).. Xmudah crush macam Crome and xlambat cam Mozilla Firefox.. Hoho...

Nak TRY??.. Donlod CNIE..

10 comments:

Cik Ezy said...

boleh try ni..
hihikk..
tenkiu dear..
kongsi info yg bergune ni..

ztie said...

Dh pky dr taun ya! Nang best! Especially utk kmk yg gila twitter! Heheh Kmk pnh polah review pasal browser tok dolok.

saya YANA said...

ala.. kene invite2 ke.. kalau tak invite maknanya kita tak boleh 'bersatu' ke..? hehehe...


aah kan.. nape ah semenjak ni Chrome suka sangat crashed.. rasa nak campak je lappy ni.. hahaha..

Dea said...

@Cik Ezyhehe..sile la try..:)

Dea said...

@ztiehehe..yaka.. guslah..:)

Dea said...

@saya YANAkalo xnak pon xpe... hehe

Cik Aish said...

nice info! nak try la nnt.. chop! cantik blog!

Dea said...

@Cik Aishhihi..tengkiu...

syafeeqa said...

wahhh..entry sangat berguna lah..
thanks 4 sharing :)

Redbloodsnow said...

bok lah kak zie tauk sal tok..hehe. nk try lok eh..hikss