Pages

Monday, May 16, 2011

Selamat Hari Guru..!!

Adakah aku terlambat??.. Huuu.. Xsempat kot nak wish... Sempat wish kat mak aku je pagi tadi.. Hehe.. Mak aku kan cekgu... Cekgu kesayangan..

To all teachers around da world yang penah ajar anak didikmu ini, TERIMA KASIH, CIKGU. JASAMU SENTIASA DIKENANG. 




Aku masih ingat..

  • Cikgu Prasekolah aku: Cikgu Khamsiah
  • Guru Kelas Tahun 1-3: Cikgu Suraya Amin
  • Guru Kelas Tahun  4-5: Cikgu Sarimah<<< Mak aku... Hehe...
  • Guru Kelas Tahun 6: Cikgu Paoline

                     


Ce carik ce carik mana aku... Hoho.... Ni la gambar aku n kengkawan with our beloved cekgu addmathss. Sayang Mr Lim sangat-sangat.. Huu.. Rindu arr Pak Lim... Aku nak balek skolahhh... Huuuuu

Tu taun 2007=17 taun= form 5 aku kat SM Sains Kuching... On the graduation day.. Korang tau kan Addmaths was never been our favourite subject, tapiu since Pak Lim yang ajar ktorang, it was!!.. Selama nie, aku memula belajar, asek dapat E je... Pas result SPM kwar, ngan bangga nya, aku dapat A2.. Hoho... Aku sangat berterima kasih kat chekgu kesayangan aku nih..

Not only that, kepada Mr.Jong, cekgu Kimia kesayangan, Mdm Habsah, cekgi Bio yang lemah lembut, Mdm Bulat, Chegu fizik berwibawa, Miss Pan, chegu Mathss kesayangan gaks... N suma Chegu SMSK n Skola rendah aku dolu..

Tak lupa gak to all lecturers MATRIX LABUAN dan UNIMAS and chegu2's around da world.... Hoho....

HAPPY TEACHER'S DAY.. 

4 comments:

[sutera kasih] said...

owhh penah d KML duhal..miak unimas duhal ktk..hehe

*slmt hari guru buat guru2 di m'sia !

Dea said...

@[sutera kasih] aok..ktk tek..??..:)

saya YANA said...

eh... mana boleh mak sendiri mengajar.. hahahah...

Dea said...

@saya YANA haha..boleh je..:P