Pages

Sunday, May 8, 2011

Jenjalan hari Ahad

Halu korang... hows ur day??.. Sambut hari ibu dengan family??...



Aku baru je balik.. G shopping ngan Mak tersayang... Hehe.. shopping la sangat.. pegi PC FAIR je pon.. hihi...
But still, it is memorable moment kan kan kan...



Well, sampai je aku kat PC FAIR kat Permata Car Park, Kuching... Aku  teross xdapat bernapas.... Ramai giler.. Aku n my Mak men redah jer.. Sebab memasing ada target.. Mak aku nak ushar PRINTER, aku lak nak ushar external HDD...

And finally. aku ter rembat satu... External HDD, RM170 with 500GB... Fuhh... lama dah aku carik, tapi tak jugak terbeli.. Xsangka aku dah beli.. terharuuuu.. Yela, aku kan kaki donlod muvie, software... mana nak letak benda2 berharga aku tu... Laptop aku pon dah selow semacam dah nie... hehe

Nak yang Pinky2.. tp xjumpa.. 


Mak aku plak, dah senyum memanjang, dapat beli printer HP yang opkoz la dapat print, copy, scan dengan harga RM 179... With lotss of freegift include extra ink.. Sangat berbaloi... Warranty 3 taon, sama dengan aku nyer external. Mak aku mulanya xnak beli external HDD tu, sebab harga lebeh kurang je dengan printer tu.. Tapi tengok muka kesian anak nyer yang comel ini, dier beli jugak... Hehe... Thankss Mak.. Mak nang TERBAEKK!!.. Terbalik pulak kan.. Mak aku belikan aku adiah time Mother's Day ni..



Tapi, ktorang xdapat jenjalan lama-lama, koz sumting comes up, mak aku ada kerja nak wat, then, aku pon balik Unimas... N nak setadi untuk exam AQUACULTURE besok.. Huhu...

Aku wat entry ni sebab aku ngantoksss... tulung2...

5 comments:

miss atie said...

bestnye lhaaaaaa

Thea-Retta said...

haha~~ lawak ko nad. mak ko ndah merik hdiah ngn ko... but best laa ko coz pat spent time with ur mom tym mother's day 2k~~ :)

kAmi dAn mEreKa said...

memang dah terbalik ni,
ni dah bukan sambut hari mak ni, hehe ;)

saya YANA said...

wah... murah tu 170... dulu Yana beli 2++ lebih.. huhu...

Redbloodsnow said...

Mek aluuuu lah x pergi. gara² cuaca terlampau panas. mood nk berjalan pun xda. maka pc fair tok la yg mek tunggu² dari ariya..huhu